Viisi merkkiä lepakkotartunnasta

by Franco Wes
0 comment

Lepakot ovat tuholaisia, jotka voivat saastuttaa osan kodistasi tai liiketiloistasi. Lepakot ovat uhka terveydelle, koska ne voivat kantaa monia sairauksia. Ne voivat myös vahingoittaa omaisuuttasi ja aiheuttaa naarmuuntumista ja vinkuvaa ääntä, joka voi häiritä työtäsi ja unta. Jos epäilet, että sinulla on lepakkotartunta, sinun on kutsuttava ammattitaitoinen tuholaisten poistotiimi mahdollisimman pian. Tässä artikkelissa tarkastellaan neljää lepakoiden tartunnan merkkiä ja kerrotaan, mitä voit tehdä, jos epäilet, että sinulla on ongelma.

Jätökset

Lepakot jättävät useita ulosteita alueelle, johon ne tarttuvat. Lepakon jätökset näyttävät kooltaan ja väriltään samanlaisilta kuin jyrsijöiden jätökset, mutta ne ovat usein hajaantuneempia ja löytyvät kokkareista. Etsi jätöksiä ullakolta, savupiipusta, kellarista ja kiinteistösi ulkopuolelta. Jos huomaat ulosteita, sinun tulee välttää niiden puhdistamista itse, koska ne voivat sisältää vakavia sairauksia. Sen sijaan sinun tulee kutsua tuholaistorjuntaasiantuntija mahdollisimman pian, ja he voivat poistaa ne turvallisesti puolestasi.

Melu

Toinen merkki lepakkotartunnasta on äänien kuuleminen. Lepakot pitävät usein melko selkeitä raapimisääniä yöaikaan, ja jotkut lepakot pitävät myös kovaäänistä vinkuvaa ääntä. Googlettamalla YouTube-videoita saat selkeämmän kuvan siitä, miltä nämä äänet kuulostavat. Melu voi tulla ullakolta tai muista kodin pienistä tiloista.

Visuaaliset havainnot

Lepakot haluavat ruokkia hämärän aikaan, joten tämä on täydellinen aika lähteä ulos ja yrittää havaita lepakkotartunta. Jos saat ryhmän ystäviä auttamaan sinua, voit kattaa kaikki talosi alueet varmistaaksesi, että huomaat heidät. Lepakot lentävät erittäin nopeasti ja voivat näyttää aivan pieniltä linnuilta, joten pidä silmäsi auki. Voit myös lähteä etsimään lepakkoyhdyskuntaa päiväsaikaan, jolloin ne nukkuvat. Katso kaikkiin pieniin, lämpimiin ja kuiviin kohtiin, jotka tarjoavat niille täydellisen pesimäpaikan.

Haju

Olet ehkä huomannut voimakkaan ja epämiellyttävän virtsan hajun tulevan ullakolta tai muista kodin suljetuista alueista. Tämä haju voimistuu lämpiminä päivinä. Vaikka tämä voi olla osoitus muun tyyppisestä eläintartunnasta, se voi myös viitata siihen, että sinulla on lepakkotartunta.

Lepakoilla on tärkeä rooli ekosysteemissä, joten on parasta valita tartuntaryhmä, joka pystyy poistamaan ne turvallisesti ja inhimillisesti. Muuttoasiantuntija voi tulla kiinteistösi ja tunnistaa ongelman ja esittää sinulle ratkaisun. Tyypillisesti tämä tarkoittaa kaikkien siirtokunnan sijaintialueiden sulkemista ja tiivistämistä, jotta niillä ei enää ole yöpymispaikkaa. Valitse aina luotettava ja hyvämaineinen tuholaistorjuntayritys, jotta tiedät saavasi korkealaatuista palvelua. Onnea.

You may also like