Kuinka suojata kotisi eläintartunnalta

by Franco Wes
0 comment

Kotisi voi houkutella useita tuholaisia, koska se tarjoaa niille lämpimän ja kuivan pesimäpaikan. Eläintartunnat voivat muodostaa terveysuhan sinulle ja perheellesi, koska ne kantavat usein monia haitallisia sairauksia. Ne voivat myös aiheuttaa vakavia vahinkoja omaisuuden rakenteelle, jos niitä ei käsitellä asianmukaisesti. Onneksi on olemassa muutamia asioita, joita voit tehdä kotonasi ja sen ympäristössä estääksesi tämän tapahtuman. Tässä artikkelissa tarkastellaan useita eri tapoja, joilla voit suojata kotisi tartunnalta, ja se selittää, mitä tehdä, jos epäilet, että kotonasi on jo jonkinlainen tartunta.

Sulje ja sulje

Ensimmäinen askel on tehdä kiinteistösi ulkopintojen täydellinen tarkastus ja etsiä pieniä aukkoja, joissa eläimet voivat päästä kotiisi. Jotkut olennot, kuten lepakot, mahtuvat hyvin pienten tilojen läpi, joten kirjoita muistiin omaisuutesi rakenteessa olevat reiät, olivatpa ne kuinka pieniä tahansa. Tämän jälkeen voit ostaa tarvittavat materiaalit näiden alueiden tiivistämiseen, tai vaihtoehtoisesti voit kutsua yleismiehen korjaamaan ne puolestasi.

Katso Ruoka

Eläimet houkuttelevat koteihin myös ruoan lupauksen vuoksi. Varmista, että pidät erityisen huolen siitä, ettei mitään elintarvikkeita jää pois. Sinun on siivottava välittömästi kaikki kodin roiskeet. Jos sinulla on ruokakomero, varmista, että kaikki elintarvikkeet on suljettu kunnolla ilmatiiviisiin astioihin, jotta et houkuttele tuholaisia.

Säiliöt

Kaikki roskakorit tulee tyhjentää säännöllisesti, sekä kiinteistön sisältä että ulkoa. Haluat ehkä varmistaa, että ulkokorisi ovat eläinten väärentämisen estäviä, sillä jotkut eläimet ovat päässeet erittäin hyvin roskakoriin. Älä myöskään koskaan laita irtonaista roskaa roskien ulkopuolelle, sillä tämä on varma tapa houkutella tuholaisia.

Vesi

Ruoan ja suojan lisäksi eläimiä houkutellaan alueille, joilla on vesilähde. Sinun tulee tarkastaa kaikki vesiputket varmistaaksesi, ettei niissä ole vuotoja. Jos huomaat vuotoja, voit korjata ne helposti vedenpitävällä teipillä. Tämä ei ainoastaan ​​vähennä tartunnan saamisen mahdollisuuksia, vaan se auttaa myös vähentämään vesilaskujasi. Sama pätee ulkohanoihin.

Mitä tehdä, jos epäilet saavasi tartunnan

On olemassa useita merkkejä siitä, että kotonasi saattaa jo olla tartunta. Tähän voi kuulua naarmuuntumisen tai vinkumisen kuuleminen, epämiellyttävän hajun havaitseminen ja ulosteiden tai naarmujen havaitseminen kiinteistössäsi ja sen ympäristössä. Jos epäilet, että sinulla on tartunta, sinun on kutsuttava tartuntaasiantuntijat mahdollisimman pian. Heillä on työkalut ongelman tunnistamiseen ja sitten tarjota sinulle inhimillinen ja turvallinen ratkaisu ongelmaan. Onnea.

You may also like