Aasian tasoitusjalkapallovedonlyönti aloittelijoille

by Franco Wes
0 comment

Asian Handicap Soccer -vedonlyönti on erittäin suosittu Aasian maiden, kuten Singaporen, Malesian, Vietnamin, Kiinan, Hongkongin ja Thaimaan, keskuudessa. Viime aikoina siitä on tullut suositumpi Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Takana olivat ajat, jolloin vedonlyöjät lyövät vetonsa puhelimitse paikallisten vedonvälittäjiensä kanssa. Edelleen on ihmisiä, jotka turvautuvat perinteisiin vedonlyöntitapoihin, mutta yhä useammat ihmiset, erityisesti nuorempi sukupolvi, joka tuntee hyvin Internetiä, on siirtynyt online-jalkapallovedonlyöntiin.

Aasian tasoitusjalkapallovedonlyönnissä kysyttävä kysymys on “Kuinka monta maalia Joukkue A voittaa Joukkueen B” sijaan “Kotivoitto, Tasapeli tai Vierasvoitto”. Vahvempi joukkue antaa maalitasoituksen heikommalle joukkueelle. Tämä eliminoi heikomman joukkueen haitat, joten molemmat joukkueet aloittavat pelin “tasa-arvoisessa” tilassa. Annetut maalitasoitukset perustuvat kriteereihin, kuten joukkueen nykyinen suorituskyky, kotikenttäetu, aloitus yksitoista ja tähden tai tärkeän pelaajan loukkaantuminen.

Katsotaanpa 2 esimerkkiä aasialaisesta tasoitusjalkapallovedonlyönnistä.
1) Manchester United vs Barcelona
Oletetaan, että Man Utd antaa Barcelonalle 0,5 maalin tasoituksen.
Saadaksesi vedon tuloksen, sinun on otettava lopullinen pistemäärä ja vähennettävä annettu tasoitus.
Joten jos lopputulos on Man Utd voitti Barcelonan 2-1. Vähennämme Man Utd:n 2 maalista 0,5, joten lopputulos on, että Man Utd voitti Barcelonan 1,5-1.

2) Brasilia vs Kolumbia
Oletetaan, että Brasilia antaa Kolumbialle yhden maalin tasoituksen.
Lopputulos on 3-2. Kun vähennämme 1 maalin Brasiliasta 3 maalista, Brasilia vastaan Kolumbia on 2-2. Siksi et voita etkä häviä vetoasi.

You may also like