6 tulevaa TV-ohjelmaa, joihin kannattaa kiinnittää huomiota vuonna 2014

by Franco Wes
0 comment

Viimeiset vuodet ovat olleet hyviä tv-yleisölle. Olemme nähneet ohjelmia, kuten “Breaking Bad” ja “Game of Thrones”. Vaikka jotkut heistä olisivat saattaneet lopettaa, toiset ovat valmiita ottamaan paikkansa. Olemme melkein vuoden 2014 puolivälissä, ja olemme jo nähneet sellaisten ohjelmien ensi-ilta kuin True Detective ja Fargo. Tämän vuoden toinen puolisko näyttää olevan yhtä lupaava. Olen koonnut luettelon TV-ohjelmista, joita sinun on varottava vuoden 2014 jälkipuoliskolla, ja tässä se on:
Parempi soittaa Saulille
“Breaking Bad” on saattanut päättyä, mutta faneilla on jotain mitä odottaa. Kaikkien suosikkilakimies Saul Goodman saa oman esityksensä. Siinä ei ole Heisenbergiä tai Jesse Pinkmania, mutta luulen, että pärjäämme. Muutama Saul Goodman -mainos on jo julkaistu AMC:n YouTube-kanavalla ja ne antavat meille melko hyvän käsityksen siitä, millainen ohjelma tulee olemaan. Ja minun on sanottava, että olen vaikuttunut. En ole nähnyt Saul Goodmanin kaltaista ylimielistä asianajajaa televisiossa sen jälkeen, kun Alan Shore erosi. Älä edes yritä verrata Harvey Spectrea Alan Shoreen, koska se olisi travestiaa.
Penny Dreadful
Katsoin tämän ohjelman trailerin, enkä ole vieläkään varma, mistä siinä on kyse. Ilmeisesti siinä on elementtejä yliluonnollisuudesta, mutta siinä on myös hahmoja, kuten Dorian Gray, joten se ei ole alkuperäinen tarina. Toivon vain, ettei siitä tule jotain “The League of Extraordinary Gentlemen” -tyyppistä. Vaikka olisikin, ohjelmassa on mukana Eva Green, joten se on riittävä syy katsoa se. Ja sen on luonut Skyfallin kirjoittaja, joten luulen, että se on hopeinen vuori.
Rosemaryn vauva
Hollywoodilta on varmasti todellakin loppumassa ideat, koska jokainen tämän listan esitys on joko uusintaversio tai spinoff jostakin aiemmin tehdystä. Joka tapauksessa, en valita, varsinkaan kun he tekevät uudelleen klassikoita, kuten Rosemary’s Baby. En ole nähnyt alkuperäistä, joten en oikein tiedä mitä odottaa. Luulen, että se on hyvä asia, koska jos he sotkevat esityksen, en ole niin pettynyt. On sääli, että Roman Polanski ei voi tulla Yhdysvaltoihin ja antaa panoksensa esitykseen. Hän saattoi aina seurata Julian Assangen esimerkkiä ja jakaa ideoitaan Skypen kautta.
Tähtien sota -kapinalliset
Olin pettynyt, kun katsoin tämän esityksen trailerin, mutta äitini opetti minulle, että kirjaa ei koskaan pidä arvioida sen kannen perusteella, joten annan Disneylle epäilyksen. Syy miksi olen pettynyt, johtuu siitä, että esitys näyttää lapselliselta. Toki se on animoitu, mutta ei ole mitään syytä tehdä siitä lapsellista. Jätä Disneyn tehtäväksi pilata ihmisten lapsuusmuistot. En malta odottaa, millaisen tuhon JJ Abrams saa aikaan elokuvasarjan 7. jaksolla. Se on edelleen Star Wars, joten meillä on velvollisuus olla innostunut esityksestä.
Gotham
Kaikki, mikä liittyy läheisestikin Batmaniin, on varmasti hyvää. Tästä säännöstä on kuitenkin aina muutamia poikkeuksia. Muistatko “Batman & Robin”? No, onneksi tämä esitys ei ole yksi niistä poikkeuksista tai ainakin toivon, että se ei ole. Se on esiosa Batman-legendalle, jossa Gotham City ja Jim Gordon ovat keskellä. Se on rikosdraama, jossa on hahmoja DC-universumista. Pääset näkemään hahmojen, kuten Pingviinin, Arvuttajan, Catwomanin ja Poison Ivyn, alkuperän. Jos se ei ole katsomisen arvoinen, en tiedä mikä on.
Salama
Jos yksi DC-show ei riittänyt, niin tässä on toinen. Valitettavasti tämä on CW-verkossa, verkossa, joka toi sinulle “Nuolin”. Se sattuu myös olemaan spinoff. Esitys, jonka juuret ovat ‘Arrow’, ei voi olla niin hyvä, mutta aion silti kokeilla. Kuka tietää, Barry Allen saattaa vain yllättää minut. “Arrow” yritti olla television “pimeyden ritari” ja epäonnistui surkeasti. Toivottavasti tämä esitys ei seuraa sen jalanjälkiä. Joka tapauksessa katson sen nettitelevisiosta.
Koska odotettavissa on niin monia esityksiä, vuoden 2014 toinen puolisko näyttää lupaavalta. Ainakin minulla on jotain, mikä pitää minut kiireisenä vuoteen 2015 asti.